Riemenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

De riem. Een perfect kerstcadeau!

De riem. Een perfect kerstcadeau

Ben jij op zoek naar een goed cadeau voor onder de Kerstboom? Wat dacht je van een riem? Een onmisbaar accessoire voor iedere man

Een riem cadeau geven

Als we eerlijk zijn, is het niet makkelijk om voor iemand anders een riem te kopen. Het moeilijkste is vooral de maat. Daar hebben wij iets op bedacht; de elastische of gevlochten riem. Dit type riem heeft een veel groter pasbereik dan bijvoorbeeld riemen van leer.  
De gevlochten structuur zorgt er voor dat je deze riem op elke gewenste plek kunt sluiten, door de pin van de gesp eenvoudig door de band te steken. De gevlochten riemen zijn verkrijgbaar in leer, maar ook in polyester. De polyester gevlochten riemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
De gevlochten riemen in trendy kleuren van Profuomo worden geleverd in een mooi rond bewaardoosje.

Profuomo riemen gevlochten

De juiste maat riem kiezen

Is de juiste riemmaat niet bekent, maar ben jij wel op de hoogte van de kledingmaat? Dan kun je aan de hand van dit handige lijstje zien welke riemmaat je nodig hebt. 

Riem Maattabel

Mocht je twijfelen? Dan adviseren wij jou graag bij het maken van de juiste keuze! Wil je graag meer te weten komen over welke maat je het beste kunt kiezen of hoe je er achter komt welke maat riem voor jou geschikt is, dan hebben wij in dit artikel voor jou alle weetjes en handige tips op een rijtje gezet.

Riemen van glad leer of suède

Ben je er inmiddels achter welke maat je het beste kunt bestellen? Dan kun je naast elastische en/of gevlochten riemen ook nog kiezen voor glad lederen riemen of riemen van klassiek suède.

In ons assortiment glad lederen riemen zijn er twee typen riemen verkrijgbaar. Een casual riem; deze riem wordt vooral gedragen in een spijkerbroek. En een klassieke riem; deze riem is uitermate geschikt voor een pantalon of chino. Deze riemen zijn 3,5 cm breed en passen daardoor perfect door de smallere lussen van een nettere broek. 

Ben jij meer op zoek naar een klassieke riem voor een wat gekleder type? Bekijk dan ons assortiment klassiek riemen in suède of glad leer.

Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga
De bretels snel fijn strak en breed. De levering ging zoals vermeld op het juiste tijdstip.
Bennie Drees
Levering binnen een dag, mooi verzorgd, prima prijs. In één woord top!
Wim Driebergen

Betaal veilig online

×