Reviews

Het product was zoals besteld en de verpakking was zeer degelijk.

M. Visser 12/11/2020

Top riem. Snel geleverd ook, heel blij mee.

Pastoor 25/06/2020

Besteld: 1-05-20, bezorging: 7-05-20. Met zorg ingepakt.

René 08/05/2020

Product is van hele goede kwaliteit. Mijn bestelling werd netjes binnen de levertermijn geleverd. Erg blij dat ik mijn riem bij deze webshop heb gesteld.

Daan Bressers 06/05/2020

Vlotte en snelle levering. Product ziet er goed uit.

Jan Hamersma 22/04/2020

Zeer snelle levering, keurig ingepakt, zeer tevreden

Janine 21/04/2020

Goede service en snelle levering

Rob 08/03/2020

Kleur riem precies als op de foto en van goede kwaliteit! Ik ben er erg tevreden mee.

Ty 03/03/2020

Ik heb van u een mooie riem ontvangen en ben zeer tevreden over de afhandeling van de door mij bestelde riem

WJ Baggel 18/01/2020

Goede service en snelle levering

John Hausmans 17/01/2020

Snelle levering van de riem en voldoet aan de verwachtingen. Zeer mooie soepele leren riem.

Erik Geukes 16/01/2020

uitstekende klantenservice, en persoonlijke touch met een leuk kaartje bij de bestelling.

Ferry 15/01/2020

Bedankt voor je kaartje Heidi

Tjeerd Ley 29/12/2019

Perfect! Goede service, makkelijk en snel, precies wat je wilt.

Nathan van Doorn 09/12/2019

Prima service en mooie kwaliteit!

Anna Wouters 03/12/2019

Mooie en duidelijke website, en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon, erg behulpzaam!

sylvia agelink 25/11/2019

Mooie riem, ziet er goed uit. Keurig verpakt, verzonden en geleverd!

Monique van Baarle 22/09/2019

Geweldige ruime keus, goede service en snelle afhandeling, prima prijsstelling.

Ton Gruntjes 12/07/2019

Mooie riem, kwam wel pas woensdag jl. aan.

Karin van Oosterhout-Steenbergen 22/06/2019

zeer snelle levering, juiste beschrijving van de kleur en nette prijs

Christian Bazen 11/06/2019

Vanwege een technisch probleem met de webshop Gift card heeft het iets langer geduurd dan verwacht, maar uiteindelijk een perfecte afhandeling van de bestelling. Dat niet alleen zeer vlot was, met delebcering maar ook een kwalitatief hoog product heeft geleverd.

M. Jahangier 26/02/2019

Tevreden over de (snelle) levering. 

Martin Monster 26/02/2019

Goede riemen voor prima prijzen. Wordt netjes en op tijd geleverd.

Herwald 25/02/2019

Goed en snel geleverd

Julius 14/02/2019

Keurig geholpen, pakketje netjes ingepakt ontvangen en goede aankoop

Miranda Ponsen 03/02/2019

Goed assortiment in de webwinkel en super snel geleverd!

Monique 31/01/2019

Ik vond vooral het persoonlijke kaartje super. Hiermee onderscheiden jullie jezelf echt van alle andere online webshops super!!

Tommy van der Meijden 29/01/2019

Super,... prima site en mooie kleur riemen

Bart schuring 26/01/2019

Het is precies volgens afspraak verlopen

Kees Driessen 12/01/2019

Mooie riem! Snelle levering! Zeer tevreden!

Gerrie 31/12/2019

Super snelle levering, heel blij mee!

S Feenstra 30/12/2018

Zeer snelle levering, helaas niet ingepakt ivm een kerstcadeau. Verder zeer tdvreden

Popovic 16/12/2018

Riem ziet er mooi uit.. was ook netjes verpakt en snel in huis

Yvonne Overeem 10/12/2018

Geen eerdere ervaringen met online-aankopen gehad, maar Accessoirewinkel/Riemenwinkel kan ik in alle opzichten van harte aanbevelen.

C.A. de Romph 26/11/2018

Prima en snel geregeld

W verhoef 21/11/2018

. De riem is aan de twee kanten draagbaar: door een eenvoudige draai van de gesp kun je in een handomdraai kiezen voor een zwarte of bruine voorkant.

Hoe doe ik dit?!

Lennard 06/11/2018

Zeer goede kwaliteit riemen en uitstekende service!

Martin 29/10/2018

Prachtige riem, snel bezorgd, netjes verpakt

Lotte Hannes 03/10/2018

Prima riem voor een uitstekend prijs plus een snelle verzending. Dus top :)

Martijn 29/09/2018

Laat (bijna \"te laat\") ontdekt dat de juiste riem voor een speciale gelegenheid ontbrak. Bij \"Riemenwinkel.nl\" het juiste -zo te zien- exemplaar besteld en inderdaad: de perfectie riem keurig op tijd geleverd. Klasse !

J.M. Bakker 05/09/2018

Prima

Chris Ebbing 30/08/2018

Snelle levering, netjes ingepakt en de riem was goede kwaliteit.

Bharti Djorai 23/08/2018

Hoewel mijn eerste bestelling niet het juiste artikel bevatte, werd er wel zeer snel en adequaat geschakeld door Riemenwinkel en is de fout gecorrigeerd. Zo hoort het...

Ruud Krijger 10/08/2018

Snelle levering, mooie riem. Had verkeerde maat besteld, en kon het snel opruilen in Sassenheim.

J. Rooker 26/07/2018

Mooie kwaliteit leren riemen en keurige en snelle levering! Blij met de aankoop!

H.Veerman 25/07/2018

Makkelijk en snelle verzending van de producten,
Complimenten hiervoor.

G van Dijk 24/06/2018

Makkelijk en snelle verzending van de producten,
Complimenten hiervoor.

G van Dijk 24/06/2018

Execelente service. Snel en duidelijke communicatie. Snelle en praktische oplossingen bij foutieve bestelling mijnerzijds. Top!

Jurgen Slangen 24/06/2018

Snelle levering, prima service bij vragen.
Het enige minpunt is dat je de kosten bij retour zelf moet betalen volgens riemenwinkel.nl, terwijl dit officieel niet mag.

Jeroen 20/06/2018

goede service - goed contact via mail over leveringsproces.
goed product tegen een prima prijs.

adj wessels 19/05/2018

top service

paul 28/03/2018

Super mooie riemen erg goede service

Adewale 15/03/2018

Goede service, op tijd binnen, goed verpakt en goede kwaliteit :-)

Johan Markus 28/02/2018

Mooie riem, komt goed overeen met de afbeelding online

Bas 12/02/2018

goede fijne en snelle service !

Kon de riem eventueel zelf gemakkelijk inkorten en hij is van hoge kwaliteit...

Wilde hem voor vrijdag avond... donderdag morgen besteld... vrijdag middag 15:00 binnen !!

Erg tevreden!

M. vdz. 17/01/2018

Top service! Na een verkeerde maat te hebben besteld, direct teruggestuurd en binnen 2 dagen al de juiste riem retour! Daarnaast zijn er geen extra verzendkosten in rekening gebracht! Top!

Ga zo door.

Erik Ferwerda 05/12/2017

Goede service. Ik had de verkeerde maat besteld; na mijn mail kreeg ik een vriendelijke reactie en werd de goede maat vlot geleverd.

Ingrid Boersma 03/12/2017

Verkeerde riem geleverd maar ook verkeerde maat opgegeven. Heel netjes en snel afgehandeld. Goede (snelle) communicatie en denken mee in oplossingen. Ze namen de verzendkosten op zich maar die verdienen ze weer terug want ik ga hier vaker bestellen.

Jochem 12/10/2017

Moois riem, snel geleverd

Wijnanda Hoetmer 04/10/2017

Een mooie colectie riemen van een goeie kwaliteit voor een mooie prijs, die wat mij betreft verder mag worden uitgebreid.

Cornel \'t Hooft 25/09/2017

Beide riemen zijn van prima kwaliteit en top geleverd!
Tot een volgende keer!

H A Bennema 25/09/2017

Goede kwaliteit en snelle levering

loïc Devemie 30/07/2017

Hele goede en snelle service.

Leendert 18/07/2017

Uitstekend, snelle bezorging en goede kwaliteit.
Aantal kleuren zouden jullie wel uit kunnen breiden.

Ed Bo 09/07/2017

Hoogwaardige produkten en snelle bezorgservice, ook over de grens, zoals in mijn geval naar Duitsland.
Retourservice niet uitgeprobeerd want alles was in orde.

E. Bosveld 28/06/2017

De riem is precies de goede kleur. Wel ietwat klein

maarten markus 20/06/2017

Prima snelle levering

stefan 27/05/2017

Prima riem. Beetje te groot besteld maar ach. Kwaliteit is super. Absoluut aan te bevelen.

Robert Nagtzasn 13/05/2017

stropdas was veel minder mooi dan ik dacht en mocht verwachten, te duur!

b 01/03/2017

Zeer tevreden over het product en de afhandeling van de bestelling! Top!

Marijella van der Klugt 26/02/2017

Mooi riemand. Snel geleverd

P.Rientsma 19/02/2017

Snelle levering en riem is van goede kwaliteit

Tim Bijnen 04/02/2017

Goede kwaliteit en netjes bezorgd. Ook andere producten leverbaar.

H 01/02/2017

Snelle levering handige site gewoon goede kwaliteit!

gerben 24/12/2016

Top kwaliteit riem en levering

Jeroen den Otter 15/12/2016

Tja, mijn bestelling, inclusief de betaling, ging vlekkeloos. De aflevering, daarentegen, ging helemaal fout! De bezorger had waarschijnlijk niet goed opgelet, of was de Nederlandse taal niet voldoende machtig. In ieder geval kon hij mijn riem niet kwijt op het verkeerde adres. Door een medewerker van Riemenwinkel is mij toegezegd, dat de riem alsnog wordt afgeleverd, dit keer door PostNL. Dat moet nog gebeuren. Ik hoop dat u kunt begrijpen, dat een beoordelingscijfer geven in dit geval op z\'n minst moeilijk voor me is.

J. Drent 25/09/2016

Ruim assortiment, goede suggesties voor bijpassende producten, duidelijke communicatie over de levering, vlotte levering.

K Mulder 16/09/2016

Snelle levering en uitstekende producten. Eindelijk vond ik een stropdas welke lang genoeg was.

Jeroen Tuinman 17/02/2016

Vorig jaar was een bestelling niet in orde maar nu ruim een jaar later is het product toch bezorgd en ben ik zeer tevreden met de afhandeling van deze aanschaf. Mijn complimenten!

Tinus 10/02/2016

Prima riem, stevig leer, heldere kleur en mooie gesp. Verzending was ook tijdens de feestdagen snel.

EricJan 04/01/2016

zeer tevreden, snelle levering, duidelijke correspondentie. dassen waren precies zoals verwacht. top dus

tjitte 03/01/2015

mooie riem en stropdassen. kleuren komen overeen met de kleuren op de website. 16.00 uur besteld en de volgende dag binnen en dat een paar dagen voor de kerst, top!

Anonymous 01/01/2015

De riem voldoet aan mijn verwachting en werd in stevige verpakking afgeleverd. Wel enkele dagen later dan ik verwacht had.

Anoniem 05/12/2015

De riem doet het prima, de levering had ik een dag eerder verwacht maar er was geen haast bij dus ik ben tevreden.

anonymous 26/11/2015

Diversen besteld, Alles prima geleverd dus een volgende keer zeker weer bij hun Gr Jos

Josz 19/11/2015

Mijn eerste keer dat ik bestel via deze website. Duidelijke foto\'s. Het product voldoet aan de verwachting. Een hele snelle levering. Er zit een keurige verpakking omheen zodat het product onbeschadigd aankomt. Kortom, ik kom zeker terug.

Robvr 22/09/2015

Ik heb de levering één keer gemist, maar toen ik belde werd de riem gelijk opnieuw verstuurd, volgende dag in huis. Netjes!

Bas Damen 11/09/2015

Dit is mijn tweede Michaelis riem (cognac en donkerblauw versie). Uitstekende kwaliteit en ze zorgen er altijd voor dat mijn outfit er weer compleet uitziet! En daarbij ook nog eens prima service en een snelle levertijd van riemenwinkel. De derde Michaelis riem ga ik ook hier bestellen!

Leenheer 07/09/2015

Fantastische snelle service en zeer betrouwbaar. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Klachten worden super snel afgehandeld en men doet ook niet moeilijk over het retour zenden van producten. Kortom: de ideale internet winkel om je garderobe mee aan te vullen!!

Werkman 23/07/2015

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf. Het aanbod is uitgebreid, niet extreem maar gewoon keurig voldoende. Verder wordt de bestelling snel en netjes afgewikkeld. Ook verliep de bezorging erg vlot. Gewoon zeer tevreden dus. Chapeau!

Tom de Jong 28/04/2015

Perfect bedrijf met zeer correcte afwikkeling. Bestelde 2 riemen die op voorraad zouden zijn

kees hoogduin 30/09/2014

Alles was perfect voor mij super service... snel geleverd TOP... netjes verpakt... zeker voor herhaling vatbaar...

Manuel José Da silva 23/09/2014

Een blauwe suede riem die ik bij zowel de V&D als de Bijenkorf niet in maat 105 kon krijgen, bestelde ik bij Riemenwinkel online voor hetzelfde geld. Een dag later geleverd, keurig verpakt en precies de kleur van de foto op de site. Hier kom ik beslist nog vaker !

Erwin J. 01/09/2014

Door het zoeken naar een koningsblauwe stropdas met pochet kwam ik uit bij stropdassenwinkel. Van bestellen tot aan het leveren was perfect geregeld. De levering was zelfs verbluffend snel nl de volgende dag al.

B.van Oostrum 20/08/2014

Zeer goede prijzen en lage verzendkosten. Riem was snel geleverd en netjes verpakt. Top!

A. Kip 20/06/2014

Kwaliteit was lager dan verwacht.

Anonymous 18/06/2014

Voor mijn trouwpak een schitterend bijpassende riem gevonden, welke op uw site snel was gevonden. Riem is van suede en van een prima kwaliteit, ik ga zeker meer gebruik maken van uw diensten.

Hans Kegel 05/06/2014

De riemen zijn van zeer goede kwaliteit en zien er mooi uit. Ook het ruilen is geen enkel probleem, op de verzendkosten voor de retourzending na. Maar zeer snelle actie en ook het terugstorten van restbedrag gebeurt zeer snel!

Lukas 22/05/2014

Snelle verzending en goede service, producten voldoen precies aan de verwachtingen en zijn van goede kwaliteit.

EvS 17/05/2014

een riem en stropdas besteld bij riemenwinkel en stropdassenwinkel. Service wordt volgens mij pas zichtbaar op het moment dat zaken niet lopen zoals ze horen te gaan. Riem was niet leverbaar. hierop heb ik een mail gekregen volgens riemenwinkel, maar die is nooit aangekomen. Ik kreeg mijn spullen niet thuisgestuurd dus naar aanleiding hiervan een mail gestuurd hoe dit zat en dat ik ivm een bruiloft graag de spullen zsm binnen had. Hierop keurige mail terug met aanbieding voor andere riem en volgende dag alsnog in huis. Ik ben tevreden over deze snelle adequate service en maak in de toekomst zeker weer gebruik van deze sites.

Berthil 17/05/2014

zoals altijd wederom een perfecte service en een uitstekend kwalitatief goed product.

Ruud van Versendaal 28/04/2014

Uitstekende service. Bij vragen over een retourbestelling kreeg ik dezelfde dag nog uitbreid antwoord op al mijn vragen. Ook de producten zijn van zeer degelijke kwaliteit.

Anonymous 28/01/2014

Kwalitatief zeer mooie riem. Ook de levering was zeer snel. Als ik weer een riem nodig heb, zal ik deze weer bij de riemenwinkel bestellen

Frank Verberne 27/01/2014

Voor Kerstoptredens een blitse stropdas in glitter zilver besteld en binnen 2 dagen thuisgestuurd! TOP! Ruim voor de Kerstoptredens. Gisteravond de complimenten mogen ontvangen tijdens en na de voorstelling!

Leander 16/12/2013

Mooie leren riem ontvangen voor mijn man, heerlijke leerlucht en mooi gestikte randen. Goed voor veel jaren draagplezier!

Gerie van den Berg 09/12/2013

Prima kwaliteit en bijzonder snelle levering ondanks een wijziging van de bestelling. No nonsense winkel, goede service en goede producten.

Anonymous 14/09/2013

Overzichtelijk en keuze uit verschillende maten op tijd bezorgd en van goede kwaliteit kortom een aanrader

Joost Messcher 02/09/2013

De door mij bestelde stropdas was niet uit voorraad leverbaar. Binnen een half uur werd ik hierover geïnformeerd met drie keuzes. Een voorgesteld vergelijkbaar product, mijn geld terugstorten of drie weken wachten op het bestelde product. Na mijn keuze voor de laatste optie had ik drie weken later de stropdas keurig netjes thuis ontvangen. Prima opgelost!

Anonymous 01/08/2013

Snelle bezorging en snelle reactie op e-mail. Mooie wit satijnen das gekocht voor een zacht prijsje. Ik ben klaar voor onze bruiloft!

Raymond 01/08/2013

Ondanks een foute levering ben ik zeer tevreden over riemenwinkel.nl. Ik ben van mening dat fouten gemaakt kunnen worden en dat deze absoluut niet bewust gedaan wordt. Daarom vind ik in het geval van een foute levering, de nazorg enorm belangrijk. Dit hebben jullie goed voor elkaar en de retour kosten zijn gelijk overgemaakt, top!

Johan Zwaga 13/06/2013

De geleverde items zijn conform het verwachtings patroon. Echter, wij hebben zelf moeten reageren waarom de goederen niet geleverd werden (na 10 dagen). Het antwoord: \\de bestelling was over het hoofd gezien.\\\" Een klein beetje slordig! \"

Oranjevereniging Kerkrade 03/05/2013

Nadat ik bedonderd was geworden bij een andere leren riemenzaak met een plastic nepriem, was ik zeer blij met de zeer mooie echte leren michaelis riem van deze riemenwinkel. zeer snelle levering en betrouwbaar. wat wil een mens nog meer? zucht.

lara 26/03/2013

Snelle levering, mooie kwaliteit. M\'n dochter is helemaal blij met d\'r bretels

Jur 09/03/2013

Werd 2 keer niet bezorgd volgens planning. Retour sturen prijzig 6,75 euro.

Anonymous 01/03/2013

Veel te kiezen, maar goede en duidelijke keuze mogelijk. Makkelijk en snel in huis.

Hoebaer 19/01/2013

snelle bezorging en mooie kwaliteit riemen

R. Drost 06/01/2013

Snelle levering en niet duur!!. Wat een toppertje is, dat je bijhorende artikelen te zien krijgt. Om zo het set kompleet te maken.

Reynanda van den Berg-van Maaswaal 03/01/2013

Helaas Stond er niet heel goed uitgelegd hoe de riem opgemeten moest worden, dus bleek hij veel te groot te zijn. Ook is het jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn in dat geval. Ik had de riem ook niet de volgende dag in huis overigens. Wel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Valerie 19/12/2012

Bestellen ging prima en de levering was supper snel. Alleen was de cadeauverpakking vergeten, maar dat werd ook snel in orde gebracht door terugstorting van het reeds betaald bedrag. Prima service.

Mieke Lodewijk 17/12/2012

Overzichtelijke website. Bestellen gaat erg eenvoudig en de levering is (zoals beloofd) ook erg snel.

MichelB 14/11/2012

Goed, snel en mooi. Aanrader!

Niels W 22/10/2012

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je riem binnen 30 dagen retourneren.
Specialist in kwaliteits-herenriemen

Betaal veilig online

×